Gästbloggare
Hej alla lovers and Tingvallabloggreaders!
Jag heter Anatia och har blivit ombedd att dela med mig några av mina guldkorn här i livet! Jag är 43 vårar och bor uppe i norra värmland närmare bestämt Stöllet. Just nu så går jag arbetslös efter att ha jobbat som svetsare i Norge i närmre 10 år. Svetsa är lite av min passion här i livet och behöver ni tips och ideér så är det bara att ni frågar, finns nog inget som jag inte kan om svetsning.
Tänkte börja med att skicka med ett gott baktips! Ett enkelt muffinrecept!
Jag heter Anatia och har blivit ombedd att dela med mig några av mina guldkorn här i livet! Jag är 43 vårar och bor uppe i norra värmland närmare bestämt Stöllet. Just nu så går jag arbetslös efter att ha jobbat som svetsare i Norge i närmre 10 år. Svetsa är lite av min passion här i livet och behöver ni tips och ideér så är det bara att ni frågar, finns nog inget som jag inte kan om svetsning.
Tänkte börja med att skicka med ett gott baktips! Ett enkelt muffinrecept!
MUFFINS 10 st
1 ägg
2 msk strösocker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1½ dl mjölk
2 msk smält smör
Vispa samman ägg och socker, tillsätt övriga ingredienser och arbeta snabbt ihop degen. Häll den i smorda släta pastejformar av plåt, om sådana finns till hands, annars pappersformar. Fyll dem till 3/4 delars och grädda 15-20 min i 225 grader. Man kan blanda i lite russin och korinter i degen om man vill. Du bör även äta dem nygräddade till en flaska rödtjut
(Jag lycklig våren -08 på torget i Nynäshamn)
1 ägg
2 msk strösocker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1½ dl mjölk
2 msk smält smör
Vispa samman ägg och socker, tillsätt övriga ingredienser och arbeta snabbt ihop degen. Häll den i smorda släta pastejformar av plåt, om sådana finns till hands, annars pappersformar. Fyll dem till 3/4 delars och grädda 15-20 min i 225 grader. Man kan blanda i lite russin och korinter i degen om man vill. Du bör även äta dem nygräddade till en flaska rödtjut
(Jag lycklig våren -08 på torget i Nynäshamn)
Kommentarer
Trackback